Для в’їзду в Чорногорію українцям більше не потрібно робити тест на Covid-19

2567 0
А от при поверненні додому – ПЛР-тест доведеться зробити.
Фото: mandry.club

Фото: mandry.club

Чорногорія спростила в'їзд для туристів з України – тепер їм не потрібно мати негативний результат тесту на коронавірусну хворобу. Про це пише УП з посиланням на Інститут громадського здоров’я Чорногорії, що вніс Україну до «зеленого списку» країн.

Водночас Україна оновила перелік країн «червоної зони», після повернення з яких українцям потрібно перебувати на самоізоляції з додатком «Дій вдома» або здати ПЛР-тест на коронавірус і отримати негативний результат. До цього переліку потрапила і Чорногорія.

Читайте також: Хочу на море у час карантину. Історії людей, які відпочивають у Туреччині, Хорватії і Чорногорії

Додамо, Чорногорія нещодавно оголосила про завершення епідемії, але після цього – із кінця червня – у країні зафіксували 500 нових випадків захворювання. Відтак у Чорногорії посилили карантинні обмеження – скоротили час роботи ресторанів і закрили дитсадки.

Кордони для українців Чорногорія відкрила 21 червня, але за умови, що вони перед в'їздом зроблять ПЛР-тест на коронавірус.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!