Через стихію у Львові до кінця доби не працюватиме електротранспорт

1228 0
Аварійні служби працюють над ліквідацією наслідків негоди.

У Львові до кінця цієї доби через негоду не буде курсувати весь електротранспорт. Аварійні служби зараз намагаються ліквідувати пориви та пошкодження на мережах. Про це інформують у Львівській міській раді. 

«Зараз увесь електротранспорт не курсує. Ми маємо 12 серйозних пошкоджень на мережах. До кінця дня трамваї та тролейбуси курсувати не будуть, ми вимкнули струм, аби аварійні бригади могли якомога оперативніше ліквідувати усі наслідки негоди. Маємо дві повалені опори», - повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Стихія у Львові. Мешканців просять тимчасово не виходити на вулиці без зайвої потреби

Нагадаємо, що у Львові сьогодні по обіді пройшла гроза. У центрі міста та в інших мікрорайонах повалило дерева, затопило вулиці, під будівлею Львівської ОДА лежать віконні рами. Окрім цього, за повідомленням керівниці управління охорони історичного середовища ЛМР Лілії Онищенко у коментарі Tvoemisto.tv, із Домініканського собору упала амфора. 

Через стихію мешканців тимачсово просять не виходити на вулиці без зайвої потреби. Радять також уникати місць біля дерев та електроопор. У Львівській міській раді відбулося засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди. Комунальні служби вже працюють на місцях і ліквідовують пошкодження. Завтра для них оголосили робочий день.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!