До кінця тижня у Львові відкриють кільце на перехресті Кульпарківська - Наукова

3675 0
До кінця цього тижня у Львові відкриють нове транспортне кільце на перехресті вулиць Кульпарківська і Наукова. Ремонтні роботи на транспортному кільці почали виконувати місяць тому.
Фото з Facebook Влодка Лучишина

Фото з Facebook Влодка Лучишина

Аби не створювати проблем із транспортом мешканцям міста, будівельні роботи було розділено на два етапи, пише Galnet. Перша половина транспортного кільця вже збудована та заасфальтована, наразі тривають роботи на другому півкільці.

За словами голови Залізничної райадміністрації Ірина Гримак, розв’язка на перехресті вулиць дозволить зменшити кількість ДТП, інформує Zaxid.net.

«В першу чергу це дасть можливість забути про таке поняття як концентрація ДТП у цій точці. Буде зрозуміло, хто куди їде, повертає і ніхто нікому не заважає. І відповідно це забезпечить якісніше надання послуг по роботі з тролейбусом. Бо тролейбус буде ходити безперебійно без стояння в корках», - зазначила Ірина Гримак.

У роботи з будівництва кільця інвестували 15 млн гривень. Роботи виконує компанія «Онур», а фінансує – «Фенікс-капітал».

За словами мера Андрія Садового, у перспективі також можливе будівництво нової дороги за кільцем аж до летовища.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!