Довідки про доходи можна отримати онлайн. Як це зробити

1547 0
Тепер достатньо за допомогою засобів Електронного кабінету подати запит та отримати відповідь, засвідчену електронною печаткою ДПС.
фото: facebook.com/prometheusmooc

фото: facebook.com/prometheusmooc

Державна податкова служба запровадила новий е-сервіс, який дозволяє отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків із печаткою в електронному вигляді. Для того, щоби їх отримати, більше не потрібно звертатися безпосередньо до органів ДПС.

Тепер достатньо за допомогою засобів Електронного кабінету подати запит та отримати відповідь, засвідчену електронною печаткою ДПС. Цей документ буде аналогом документа, виданого контролюючим органом у паперовій формі.

Читайте також: Львів у смартфоні. Які послуги доступні мешканцям міста онлайн. Перелік

Перевірити правовий статус підпису можна на офіційному веб-сайті центрального органу в розділі «Довірчі послуги» – «Перевірити підпис» за посиланням. Одержувач електронного документа отримує можливість ідентифікувати підписувача такого документа та перевірити його цілісність.

У пресслужбі ДПС також додають, що у межах нового е-сервісу також надають можливість отримати особою інформацію про свої доходи за період, починаючи з І кварталу 1998 року за будь-які п’ять років (з розбивкою поквартально).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!