Думки Твого міста: Чи подобається львів’янам, як змінюється Парк культури?

2693 0
Минулої суботи, 17 жовтня, у Парку культури та відпочинку імені Хмельницького львів’яни відвідували «Осінній пікнік». Здебільшого на гостину завітали батьки зі своїми дітьми. Вони розповіли Tvoemisto.tv про свої враження від змін у Парку культури, чи підходить це місце для сімейного дозвілля та що, на їхню думку, варто ще додати.

Уже своїм приходом на «Осінній пікнік» львів’яни показали, що зацікавлені заходами у Парку культури та відпочинку. Чимало з опитаних наголосили, що нині тут додалося можливостей для дитячого та сімейного дозвілля.

Читайте також: Як у Львові пройшов осінній пікнік. Фоторепортаж

Нагадаємо, «Осінній пікнік» відбувся 17 жовтня. Організатори святкування передбачили чимало розваг для дорослих та малечі. І якщо діти мали змогу «поплавати» в кукурудзяному басейні, поблукати в лабіринті з сіна чи зайнятися творчістю на одному з майстер-класів, то дорослі могли посмакувати чималою кількістю домашньої їжі, чи прикупити собі щось з хенд-мейду.

Однак закриття осіннього сезону не означає, що в Парку культури більше не буде розваг. Як розповіли в адміністрації парку, тут вже повним ходом йде підготовка до зимового сезону. Тож вже невдовзі на відвідувачів чекає чимало несподіванок. 

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!