Думки твого міста: як львів'яни жартують у День сміху?

2553 1
День сміху хоч і не позначено у жодному календарі, утім, це свято є популярним у багатьох країнах світу. Його традиційно святкують як в США та Канаді, так і в Скандинавії, Франції і на Сході. Ніхто достеменно не знає коли і як виникла традиція святкувати «День сміху» або «День дурня», як його називають у деяких країнах, утім, кажуть, жартували у цей день навіть в середньовіччі. Tvoemisto.tv запитало львів'ян, чи відзначають вони День сміху та як жартують у цей день.

Більшість львів'ян зізналися, що жартують вони не надто оригінально: до прикладу, кажуть комусь про білу спину чи розв'язаний шнурок. Утім, є серед мешканців Львова і ті, хто підходить до відзначення міжнародного Дня сміху більш творчо.

 


Читайте також:
1 Квітня, 2015 20:48
666 ... нагороду за найвдаліший жарт тре віддати отим "реХворматорам" , що стільки "радості" поробили усім українцям , коли впровадили ТАКІЇ тарифи на газ , опалення і ел.енергію з 1 квітня ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!