Фільм тижня у Львові: «Маленький принц»

3973 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду французький мультфільм за мотивами всесвітньовідомої казки Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц».
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

Головна героїня мультфільму – маленька і дуже обдарована дівчинка. Увесь свій час вона присвячує навчанню. Сім'я переїжджає до нового будинку і наша героїня знайомиться з дивним дідусем, який живе по сусідству. Він виявляється льотчиком, який понад усе любить дивитися на зірки. Саме від нього дівчинка і дізнається історію Маленького принца – хлопчика, який живе один на своїй крихітній планеті.

Анімаційний фільм «Маленький принц» знято за мотивами всесвітньовідомої казки Антуана де Сент-Екзюпері режисером Марком Осборном («Панда кунг-фу»). При створенні мультфільму художники відштовхувалися від ілюстрацій, зроблених самим Сент-Екзюпері для своєї книги. Серед дослідників творчості письменника існує думка, що ці малюнки грають у казці важливу роль, яку можна порівняти із значущістю самого тексту. Казка про хлопчика і його планету стала найвідомішим твором французького письменника. Вона перекладена більш як 180-ма мовами світу.

У оригінальної англомовній озвучці мультфільму зайняті такі зірки як Рейчел Макадамс (Мати), Маріон Котійяр (Троянда),Бенісіо дель Торо (Змій). Ну а головними оповідачами –  Авіатором та Лисом – стали Джеф Бріджес і Джеймс Франко.

В українському варіанті ролі озвучили Олег Скрипка та Сергій Притула. Голосом лідера «ВВ» говорить Лис, а голосом шоумена – Змій.

Рік: 2015. Країна: Франція. Мова дублювання: українська, російська (Ялта). Жанр: мультфільм, фентезі. У головних ролях: Рейчел МакАдамс, Джеймс Франко, Маріон Котійяр, Макензі Фой, Джефф Бріджес, Бенісіо Дель Торо. Режисер: Марк Осборн. Сценарій: Ірена Брігналл, Боб Персічетті, Марк Осборн. Прокат: із26 листопада 2015 до 16 грудня 2015. Тривалість: 106 хв. Вікові обмеження: 0+.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30. 

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!