Фільм тижня у Львові: «Це я»

2335 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує до перегляду українську мелодраму про українців. Про те, як ми не вміємо чути один одного, але вміємо по-справжньому любити.
фото: planetakino.ua

фото: planetakino.ua

У маленьке українське містечко з Росії до батьків приїздить Яна. Тут живе її восьмирічна донька, яку виховують з ранніх років бабуся, дідусь і сім'я молодшої сестри Яни. Приїзду гості з Росії дуже чекала вся сім'я, але дочекалися рідні проблем і конфліктів.

7 травня у 14 містах України стартував прокат мелодрами «Це я». Сценарист та продюсер фільму Олег Фіалко розповів газеті «День», «що історія будь-якої родини, тим паче незвичайна історія, завжди актуальна. Ми шукаємо ворогів і друзів деінде, а все відбувається, в першу чергу, у родині: там кується і погане, і добре».

«Це - я» - стрічка, яка від початку задумувалася як сімейна драма в 3D під робочою назвою «Ріпка», а тоді й «Алін». Бюджет фільму - 8 млн грн, половину фінансування забезпечило Державне агентство з питань кіно. Робота над стрічкою розпочалася ще в 2013 році, а зйомки завершилися близько року тому. Проте фільм складно було вивести у прокат. За словами Олега Фіалка, сьогодні для будь-якої вітчизняної стрічки проблема номер один – потрапити на широкі екрани.

Нова вітчизняна стрічка вже отримала спеціальний приз на Міжнародному кінофестивалі  в Анкарі (Туреччина) і Гран-прі та приз за музичне оформлення в Луканії (Італія), а також була учасником 15-го МКФ Незалежних Днів в Карлсруе (Німеччина).

Рік: 2014. Країна: Україна. Мова дублювання: українсько-російська. Жанр: мелодрама. В головних ролях: Яна Соболевська, Анна Ткач, Ирина Калашнікова, Виктория Зубрейчук, Василий Чорношкур. Режисер: Анна Акулевич. Сценарій: Анна Акулевич, Олег Фіалко. Тривалість: 82 хвилин.

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30, до 13 травня.

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!