ФК «Рух» заявив, що гратиме домашні матчі в Тернополі

1881 0
Арену в Тернополі визначили як резервну, основним домашнім стадіоном клубу й надалі залишається «Україна».
фото: фк "рух" на фейсбуку

фото: фк "рух" на фейсбуку

Футбольний клуб «Рух» заявив тернопільський міський стадіон імені Романа Шухевича, як резервну домашню арену. Відповідний лист керівництво клубу надіслало в Українську асоціацію футболу та Українську Прем’єр-лігу.

«Основним домашнім стадіоном клубу й надалі залишається «Україна», який був заявлений УАФ при проходженні процедури атестації на новий сезон і на той момент був у переліку стадіонів 3-ї категорії», – повідомляє пресслужба ФК «Рух».

Читайте також: Львівським «Карпатам» не дали землю біля стадіону «Україна»

У листі футбольний клуб просить надати перелік недоліків стадіону «Україна», що послужили базовою підставою для рішення про позбавлення стадіону 3-ї категорії та гарантує після отримання такого переліку усунути відповідні недоліки для того, аби стадіон «Україна» відповідав 3 категорії. 

Нагадаємо, депутати Львівської обласної ради під час сесії звернулися до уряду через те, що стадіон «Україна» у Львові понизили до 2-ої категорії, і таким чином футбольні клуби «Рух» та «Львів» не зможуть там грати. Зокрема, футбольний клуб «Рух» 9 липня, оприлюднив заяву про те, що через рішення УАФ може припинити своє існування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!