Перед матчем «Карпат» на стадіоні «Україна» ввімкнули пісню російського репера. ЛМР вимагає розслідування

2338 2
Управління культури ЛМР скерувало відповідне звернення до виконавчого директора футбольного клубу Ростислава Ящишина.
Фото: fckarpaty.com.ua

Фото: fckarpaty.com.ua

Перед футбольним матчем між ФК «Карпати» та ФК «Маріуполь» 10 серпня на стадіоні «Україна» у Львові ввімкнули пісню Moscow Never Sleeps російських виконавців Тіматі та DJ Smash. Про інцидент повідомив редактор спортивного видання Tribuna Олег Щербаков.

Читайте також: Як планують реконструювати стадіон «Україна» у Львові

Tvoemisto.tv отримати офіційну позицію керівництва футбольного клубу поки що не вдалось, натомість у коментарях під постом Олега Щербакова виконавчий директор ФК «Карпати» Ростислав Ящишин написав, що насамперед клуб має вибачитись та знайти винних.

Водночас управління культури ЛМР скерувало відповідне звернення до Ростислава Ящишина та вимагають провести службове розслідування.

Роман Симович


Читайте також:
14 Серпня, 2019 10:26
Спостерігач Вибачте, "забудувати"
14 Серпня, 2019 10:25
Спостерігач Терміново кинути всі сили - поліції, прокуратури, СБУ, НАБУ, спецназу, ДФС, МНС, військової розвідки та контррозвідки, всіх активістів та небайдужих на пошуки особливо небезпечних злочинців... Дайте спокій Грише-табаку та іншим скупити та забувати все місто
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!