Львівським «Карпатам» не дали землю біля стадіону «Україна»

3702 0
«Карпати» просили у міськради частину території стадіону для організації навчально-тренувальних зборів та змагань

Депутати ЛМР не погодили відведення земельної ділянки футбольному клубу «Карпати» поблизу стадіону «Україна». За цю ухвалу проголосували лише 18 депутатів.

«Карпати» просили у міськради частину території стадіону, зокрема нежитлові приміщення, для організації навчально-тренувальних зборів та змагань. Йдеться про земельну ділянку на вул. Липова Алея, 5 площею 8,1 га.

Читайте також: ФК «Карпати» отримали особливі умови оренди стадіону «Україна»

Нагадаємо, виконком міської ради затвердив детальний план території в районі вулиці Липова Алея, який передбачає реконструкцію стадіону «Україна». Реконструкцію стадіону виконає ФК «Карпати». Кількість місць на стадіоні зменшать до 15 тисяч. Крім цього, тут облаштують реабілітаційні центри для спортсменів, заклади харчування, офісні приміщення ФК, клубний музей і два готелі на 50-60 і 80-100 місць для прийому команд-гостей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!