Фото дня: У Львові відтворили легендарний бій під Крутами

2938 0
Сьогодні, 29 січня, у Львові відзначають 99-ту річницю подвигу Героїв Крут. Зокрема, у парку «На валах», що на вулиці Винниченка, відбулось театралізоване військово-історичне дійство «Бій за станцію Крути».
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Динамічна реконструкція спогадів про героїчну боротьбу оборонців станції Крути зібрали у парку «На валах» глядачів з усієї Львівщини.

«Сьогодні ми з вами вшановуємо пам'ять 300 хлопців, кожен із яких є прикладом  відданості рідній землі. Пам'ять про них назавжди залишиться в наших серцях», – зазначив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

Читайте також: Сьогодні — День пам’яті Героїв Крут. 8 фактів про битву

Опісля театралізованого дійства його учасники вшанували пам'ять полеглих у бою під Крутами канонадою.

Зазначимо, що організатори заходу – ГО «Товариство пошуку жертв війни «Пам’ять» та  Львівська обласна державна адміністрація.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!