У Львові вшанували пам’ять Героїв Крут. Фото

481 0
29 січня вшановують 106 річницю з дня битви під Крутами.
Фото: Рустам Ходжиєв

Фото: Рустам Ходжиєв

Сьогодні, 29 січня, у Львові відбулось урочисте вшанування пам’яті Героїв Крут. Про це повідомила Львівська ОВА. 

Його провели на Личаківському кладовищі. Присутні запалили свічки в пам’ять про полеглих і долучились до поминального молебня. 

Нагадаємо, що сьогодні, 29 січня, у всій країні вшановують День пам’яті Героїв Крут. 106 років тому молоді захисники щойно посталої Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху. Декілька фактів про битву.

Фото: Рустам Ходжиєв

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!