Фото заповідника Розточчя перемогло у конкурсі, присвяченому пам’яткам природи

2465 0
Заповідник знаходиться на Яворівщині.
Фото: Wiki Loves Earth Ukraine

Фото: Wiki Loves Earth Ukraine

Фото із заповідника Розточчя у Львівській області авторства Анни Палюх перемогло на цьогорічному конкурсі «Вікі любить Землю Україна» як «Найкраще фото Львівської області». Про це йдеться на сторінці проєкту у Фейсбук.

Читайте також: Буки Розточчя. Як дбають про природну спадщину ЮНЕСКО поблизу Львова

«Люблю Розточчя, і кожен раз відкриваю для себе там щось нове. Під час різної погоди, часу доби та сезону все буде виглядати зовсім інакше. Одного осінньо-зимового дня здіймаю дрон, а там величезні «сніжинки» – Вау! І з землі їх не було видно взагалі», – розповіла історію створення фото Анна.

Зазначимо, що «Вікі любить Землю» – це частина міжнародного конкурсу Wiki Loves Earth, який був започаткований в Україні 2013 року. У 2020 році в ньому взяли участь 34 країни. Усього за всю історію конкурсу учасники української частини конкурсу сфотографували понад чотири тисячі об’єктів та територій природно-заповідного фонду України, і створили понад 110 тисяч фотографій.

Довідково

Заповідник «Розточчя» заснований у 1984 році. Він розташований у Яворівському районі Львівської області. Площа території понад 2 тисяч га. У 2017 році ділянка заповідника площею понад 300 га була включена до світової спадщини ЮНЕСКО. Детальніше про заповідник читайте у матеріалі



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!