Політична реклама

Франківський район та Новий Львів отримають гарячу воду в червні

1621 0
ЛКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води до 719 будинків у Львові. Без гарячої води поки залишається Франківський район та мікрорайон Новий Львів. Згідно з графіком, гарячу воду мешканці цих районів отримають 4-6червня.
Фото: vestnik.in.ua

Фото: vestnik.in.ua

Подачу гарячої води відновлено до всього житлового масиву на Сихові, гарячу воду отримує практично весь Шевченківський район – 265 будинків. Чотири будинки на вул. Щурата, (№№5, 7, 12, 14) поки не отримують гарячу воду через ремонт на трубопроводі, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

Також гарячу воду отримує весь Галицький район, 112 споживачів Личаківського району та 5 споживачів у Франківському районі.

Як наголошують в «Львівтеплоенерго», щорічна заміна теплових мереж дає свої результати, адже мешканцям Шевченківського району вдалося на півтора тижні швидше відновити подачу гарячої води – завдяки невеликій кількості поривів під час гідравліки та їх оперативному ліквідуванню. Без гарячої води поки залишається Франківський район та мікрорайон Новий Львів. Гарячу воду вони отримають після запуску в роботу ТЕЦ-1, яка з 18 травня закрита на випробування.

Станом на ранок 26 травня також опалювальний сезон продовжено для трьох споживачів: дитячого дошкільного будинку №1 (вул. Таджицька, 21); Державного комунального будинку дитини №1 (вул. Комаринця, 2а) та до Обласної клінічної лікарні (вул. Чернігівська, 7).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!