Хмарно та дощ із мокрим снігом. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1798 0
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Протягом усього дня сьогодні, 13 грудня, у Львові утримається хмарна погода. Вранці розпочався сніг, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Температура коливатиметься від -1 до -3 градусів. Про це повідомляють на сайті Синоптика.

Хмарна погода протримається у місті увесь день і завтра, 14 грудня. Уночі йтиме сніг. Вранці розпогодиться та більше цього дня опадів не передбачають. Стовпчик термометра уночі покаже до -5, а вдень до -2.

Читайте також: Карпати замело снігом. Фотофакт

Протягом усього дня в середу, 15 грудня, у Львові буде триматися хмарна погода. Без опадів. Уночі очікують -4 градуси, а вдень 1 із позначкою «+».

Упродовж усього дня в четвер, 16 грудня, погода буде похмурою. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Потепліє до +2-+4 градусів.

Від ранку до самого вечора у п’ятницю, 17 грудня, у Львові небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, який у другій половині дня зміниться дрібним дощем. Увечері – дощ зі снігом. Температурний максимум становитиме +2 градуси.

На вихідних теж очікують мокрий сніг та 1-2 градуси тепла.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!