‪#‎Хочутебеобійняти‬: львів’яни розпочали новий флешмоб у Facebook

5588 0
Флешмоб, який має на меті додати позитиву у стрічку із невтішними новинами, розпочала Мар’яна Савка. Головний редактор «Видавництва Старого Лева» пропонує обрати із-поміж друзів п’ятьох, котрих найбільше хочеться зараз обійняти, затегати їх і написати, чому вони для вас такі потрібні саме зараз.
фото: romanovalena.com

фото: romanovalena.com

 «От був флеш-моб проти насильства, багато всілякого страшного зараз у світі. І відчуваю, що найбільше рятують обійми. Навіть якщо вони віртуальні. Хтось обіймає, віддаючи, бо має трохи більше сили. Хтось –  приймаючи. Але це обмін енергією. А може - це і порятунок. Якщо ви не проти, давайте обіймати тих, кого хочеться. Увесь фейсбук не обіймеш. То можна хоча б п'ятьох», – пише Marjana Savka у Facebook.

Читайте також: Люди Твого міста: Мар'яна Савка

Ініціативу Мар'яни Савки активно підхопила львівська інтеліґенція. Своїми думками про те, кого нині найбільше хочеться обійняти, уже поділилися, зокрема, поетка Маріанна Кіяновська та журналіст Володимир Бєглов.

Нагадаємо, нещодавно у Фейсбук великої популярності набув флешмоб проти насилля. «Я хочу, аби сьогодні говорили ми, жінки. Аби ми говорили про насильство, яке пережила більшість з нас», – так розпочала свій вчорашній допис на Facebook громадська активістка Анастасія Мельниченко, оповівши далі свою історію та прикріпивши хештег #‎яНеБоюсьСказати. Активістка закликала інших жінок долучатися та не замовчувати факти насилля. До флешмобу активно долучилися і львів’яни.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!