Кінні маршрути і прогулянки. Підбірка шкіл та клубів верхової їзди у Львові

4133 0
Tvoemisto.tv зробило підбірку кінних клубів Львова і поблизу міста, де можна спробувати їздити верхи, влаштувати справжній кінний машрут або зробити фотосесію.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

У Львові та в околицях міста є кілька місць, де кожен охочий може прогулятися верхи, а також спробувати себе в індивідуальних чи групових заняттях їзди на конях. У школах верхової їзди пропонують також професійні фотосесії, підготовку спортсменів до змагань по програмах FEI та заняття для дітей. Tvoemisto.tv зробило добірку шкіл, де кожен охочий може відпочити та спробувати себе у новій справі. 

Скарбова гора 

Неподалік від Львова, у селі Лопушна, є справжнє ранчо – «Скарбова гора». Тут можна не лише відпочити, а й повправлятися у їзді верхи.

Відвідувачам пропонують поїздити верхи по території ранчо, що може зробити кожен охочий під наглядом інструктора. 30 хвилин їзди коштуватиме 250 грн, 10 хв – 100 грн. Можна також виїхати на прогулянку верхи по лісу чи околицями «Скарбової гори», що коштуватиме 500 грн за 1 годину або 750 грн за 2 години.

На ранчо пропонують пройти курс навчання, після якого буде змога піти у справжній кількаденний похід на конях. Ціна курсу становить 3 500 грн за 10 уроків. Досвідчені вершники можуть піти у похід, які в ранчо організовують у травні та жовтні. Вартість походу становить 2000 грн на день. Деталі можна дізнатися на сайті

Кінний клуб «Вікторія»

Шанувальники активного відпочинку також можуть навідатися у Львівський іподром, який розташований на вул. Стрийській, 133. Тут можна весело провести час з друзями і рідними, а також повчитися опанувати їзду верхи. Клуб «Коні Львів» пропонує кінні прогулянки й уроки верхової їзди. Кожен охочий може придбати подаруноквий сертифікат або абонемент для занять у клубі.

Можлива також фотосесія на конях і оренда коней на весілля, корпоративи тощо.

Вартість одного заняття з верхової їзди та прогулянки становить 250 грн за 30 хвилин та 350 грн за 45 хвилин. Абонемент на місяць коштує 2500 грн за 8 занять і 1300 грн за 4 заняття. Детальніше з інформацією можна ознайомитися на сайті.

Школа верхової їзди Марії Бродської

Поїздити верхи та записатися на індивідуальні заняття можна у школі верхової їзди Марії Бродської, яка розташована у центральній частині міста на вул. Клепарівській, 39а. У школі готові прийняти всіх охочих у будь-яку пору року у зручний для вас час.

У школі є професійні тренери, які допоможуть порозумітися з кіньми. Також можна влаштувати фотосесію з кіньми або привести своїх дітей на заняття з верхової їзди. Крім того, у школі пропонують підготовку спортсменів до змагань по програмах FEI. Вартість усіх послуг школи потрібно уточнювати на сторінці.

Кінний клуб «Темпо»

В клубі «Темпо» можна замовити катання на конях і дітям і дорослим. Заняття верхової їзди відбуваються у двох локаціях відповідно до замовлення – с. Зубра (поруч Сихів) або вул.Стрийська, 133 (Львівський іподром). У кінному клубі пропонують релаксуюче катання на конях, яке підходить дітям або групам осіб. Цю прогулянку можна обрати на 40 хв за 700 грн на 60 хв за 900 грн і на 90 хв за 1250 грн. Також можна замовити насичений маршрут на конях індивідуально або для двох. Маршрут можна обрати на 1,5, 2 або 3 години. Вартість катання для одного становить 2250 грн за 90 хв, а для двох – 3500 грн. Детальніше з цінами можна ознайомитися тут

Уроки верхової їзди для дітей за 2 заняття становлять від 1800 грн, пакет з 10 занять – від 4700 грн. Деталі тут

Вартість професійної фотосесії становить 1700 грн за 40 хв, 2200 грн за 60 хв та 2750 грн за 90 хв. Деталі на сайті

Кінний клуб «Бухта Вікінгів»

Клуб розташований у Старому Селі поблизу Львова, на вул. Лісовій. У цьому кінному клубі можна замовити як спеціальне заняття для навиків верхової їзди, так і прогулянку верхи. Усі заняття проводять під пильним наглядом інструкторів. Крім цього, на території бази можна займатись іпотерапією. Прогулянка верхи на коні територією та за нею 30 хв – 400 грн, 1 година – 800 грн. Деталі на сайті

West Star Club

Уроки верхової їзди, кінні прогулянки лісом, повноцінні кінні походи, та романтичні фотосесії з кіньми у клубі «West Star», який розташовано у селі Конопиця неподалік Львова. Покататися на конях тут можна лише за попереднім записом, адже всі заняття та прогулянки проводять індивідувально. Детальнішу інформацію можна дізнатися на сторінці

Дитячо-юнацька спортивна школа «Буревісник»

Школа «Буревісник» розташована на вул. Стрийській, 119, і проводить заняття тільки для дітей віком від 10 до 13 років у секцію кінного спорту. Діти займаються у школі з 10 до 13 років включно, але тільки якщо водночас навчаються у навчальному закладі (школа, університет, коледж). У школі культивується три класичних види кінного спорту: виїздка, конкур та триборство. Обов’язковою умовою для учнів ДЮСШу є участь у спортивних змаганнях. Для того, щоб потрапити на навчання, необхідно безпосередньо у школі заповнити спеціальну анкету, а також пройти медогляд і отримати страхівку.

Софія Шавранська

Фото зі сторінок кінних шкіл та клубів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!