Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1416 0
Цими вихідними львів'ян запрошують на концерти, перегляди кіно та на забуті забави і ще на низку благодійних подій.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Субота, 14 листопада

OneDayShop.Xmas Edition

Коли: 13:00 по 20:00;

Де: Львівський палац мистецтв, вул. Коперніка, 17

Скільки: 50 грн.

Не знаєте, де придбати подарунки на новорічні свята всім друзям та рідним одночасно? Приходьте на найбільший дизайн-маркет Західної України — OneDayShop.Xmas Edition.

Для вашої зручності на 2-х поверхах Львівського Палацу Мистецтв, по вул. Коперника, 17, зберуться 150 найкращих хенд-мейд брендів зі всієї України, щоб допомогти знайти подарунки всім.

 

Гармидер 14 - 15 грудня. Зимовий фрістайл

Коли: 14-15 грудня, 10:00 по 20:00;

Де: СТРЦ «Spartak», вул. Гетьмана Мазепи, 1б

Скільки: безкоштовно

Гармидер — фестиваль українських виробників у Львові, заснований з метою популяризувати товари вітчизняного виробництва та соціальне підприємництво.

Кращі українські виробники одягу, взуття, аксесуарів та декору, різноманітний фудкорт, розваги для дітей та дорослих, майстер-класи, танці, музика — на дев'ятому у фестивалі Гармидер у СТРЦ «Spartak».

 

Шабаш

Коли: з 23:00;

Де: Club151, Заводська, 31.

Скільки: 200 грн, ціна на вході 250 грн

Тим, хто прийде в костюмі або з маскою — 50 грн знижка на вхід.

Гість Sorcery з сінгапурського лейблу Midnight Shift та локальні маестро, які вже роками тримають львівський андеграунд у хорошій формі. Це останній Шабаш у цьому році, щоб розчинитися в алхімії ритму та зконектитися з містичним світом сакральних енергій разом.

 

Забуті забави на Андрія з етногуртом «Жива»

Коли: 16:30 по 18:00;

Де: Дім Франка - Franko House, вул. Франка, 150-152

Реєстрація за телефоном: 096 15 84 606.

Святкування Андрія – давня українська традиція. Цей день дарував дівчатам можливість зазирнути за таємничу завісу майбутнього. Але вечорниці, сходини відбувалися не лише проти ночі на 13 грудня, а протягом усієї зими. Саме там хлопці та дівчата знайомилися, придивлялись один до одного, пізнавали ближче.

 

O.Torvald з новим альбомом у Львові

Коли: 19:00 по 22:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24

Скільки: 290 грн.

O.TORVALD повертаються з новим альбомом і новою учасницею.

У 2018 році O.TORVALD взяли творчу відпустку і на початку 2019-го голосно повернулися одразу з двома новими відеороботами: «Два Нуль Один Вісім» і «Назовні». Також у колективі вперше з'явилася дівчина. Тепер за грув і ритм барабанів відповідає оторва Hebi.

Неділя, 15 листопада

Family Fest vol.5 Сам Удома

Коли: 12:00 по 20:00

Де: Lem Station, вул. Вітовського 57

Скільки: 40 грн.

Готуйтесь до новорічної сімейної атмосфери, запрошуйте сестер-кумів-дідусів, і не забудьте за чотирилапих.Будуть майстер-класи, конкурси і багато-іншого. Тема цього фестивалю «Сам удома».

 

Екскурсія «Катедра і навколо»

Коли: 13:00 по 16:00

Де: Центр міста

Скільки: 150 грн, для пенсіонерів і студентів – 120 гривень, діти до 16 років безкоштовно

Для участі необхідна реєстрація, чинна після здійснення передоплати у кав’ярні «Штука» або онлайн за реквізитами, вказаними у реєстраційній анкеті.

«Катедра і навколо» - третя із серії екскурсій, присвячених львівським храмовим комплексам, що спільно проводять Тетяна Казанцева і Тарас Завадовський.

Під час екскурсії проаналізуємо особливості архітектури та сакральної символіки у комплексі Катедри, що сформувався впродовж XIV – першої третини ХХ століть та являє собою своєрідну енциклопедію стилів від готики до Ар Деко.

 

Timetravellers (16+)

Коли: 19:00 по 20:20

Де: Театр Лесі Українки, Городоцька, 36

Скільки: 80-120 грн

sci fi + нова драма за п’єсою Анастасії Косодій «Timetraveller`s guide to Donbass».

Що таке машина часу? DeLorean DMC-12? Чи, може, до прикладу, холодильник бути машиною часу, якщо він продовжує термін (час!) придатності речей?

 

Концерт салонної музики в творчій майстерні О. Новаківського

Коли: 17:00 по 18:00

Де: Художньо-меморіальний музей Олекси Новаківського, вул. Листопадового Чину вул.. 11

Скільки: вхід вільний

«Концерт салонної музики», який приурочений до іменин митрополита Андрея Шептицького.

У програмі концерту: твори Фридерика Шопена, Йозефа Новаковського, Івана Левицького, Теіічі Окано.

Виконавці: «DUO CLASSIC» - Варшава:Петро Цегельський (скрипка), Каорі Окузумі (фортепіано).

 

Ювілейний концерт: хору Taize Lviv 5 років!

Коли: 16:00

Де: Парафія Матері Божої Неустанної Помочі, вул. Мазепи, 46 (кінцева зупинка тролейбуса 33)

Скільки: вхід вільний

Якщо хорова музика завжди здавалася нецікавою і нудною, тоді цей концерт обов’язково варто відвідати. Цього вечора для вас звучатимуть не лише духовні хорові твори, а й оживуть давні канти, пролунають по-новому фольк-композиції; здивує імпровізація людськими голосами.

 

Movie night | The Grand Budapest Hotel

Коли: 17:30 по 20:30

Де: English HUB Lviv, Городоцька 8,

Скільки: вхід вільний

Запис за телефоном: 073 49 949 44

Фільм - володар премій «Оскар» та «Золотий глобус». Стрічка, що гіпнотизуює ідеальністю кадрів та надзвичайними костюмами.

Картина розповість про легендарного конс'єржа популярного європейського готелю та простежить за його життям між двома світовими війнами. А також  розкаже про крадіжку безцінної картини епохи Відродження та  боротьбу за величезний спадок першої половини XX століття.

 

Тато — мамин брат. Перегляд фільму та дискусія

Коли: 18:00 по 21:30

Де: Львiвський Мiський Палац Культури іменi Г. Хоткевича, вул Кушевича, 1

Скільки: вхід вільний

У цьому чудовому сімейному портреті богемний співак та художник стає батьком своєї п'ятирічної племінниці, коли психічне здоров'я його сестри погіршується. Несподіванно для себе він опиняється у ситуації, коли має балансувати між казками на ніч та провокативним мистецтвом, дитячими іграми і бурхливим нічним життям.

 

Не не концерт. Три кроки в ніч – Рясні Дрова Консорт

Коли: 17:00 по 19:00

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29А

Скільки: вхід вільний, але всі охочі зможуть зробити свій грошовий внесок, наприклад, у розмірі 100 грн, і ці кошти підуть на лікування Івана Лучука.

Вжиток подвійного заперечення – це ніщо інше, як бажання не бути неуважним до деталей. Не називати речі тим, чим вони не є. Не ставити крапку там де вона може не стояти. Адже вловність речей неочевидна. Як і вловність людей. І вловність музики.

Не не гратимуть Три кроки в ніч і Riasni Drova Consort.

 

Концерт Христини Соловій

Коли: 19:00

Де: Малевич концерт арена,  проспект Чорновола, 2

Скільки: від 490 до 1450 гривень

Співачка не боїться експериментів ні в музиці, ані на сцені. Тому концерти 2019 року відрізнятимуться не тільки програмою, а й зміною локації. Концерти пройдуть у розслабленій та живій атмосфері клубів. Незмінними залишаються ваші улюблені хіти співачки: «Тримай», «Хто, як не ти?», Fortepiano, «Шкідлива звичка» та інші.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!