Як у Львові пройшов осінній пікнік. Фоторепортаж

3300 0
В суботу, 17 жовтня, в Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбувся «Осінній пікнік» - святкування з нагоди завершення осіннього сезону в парку.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

Організатори святкування передбачили чимало розваг для дорослих та малечі. І якщо діти мали змогу «поплавати» в кукурудзяному басейні, поблукати в лабіринті з сіна чи зайнятися творчістю на одному з майстер-класів, то дорослі могли посмакувати чималою кількістю домашньої їжі, чи прикупити собі щось з хенд-мейду.

Однак закриття осіннього сезону не значить, що більше не буде розваг в Парку культури. Як розповіли в адміністрації парку, тут вже повним ходом йде підготовка до зимового сезону. Тож вже невдовзі на відвідувачів чекає чимало несподіванок.

Підготував Ігор Саджениця

Фото Петро Ткачишин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!