Leopolis Jazz Fest у Львові. Програма завершального дня

6956 1
Вхід до сцени імені Едді Рознера – лише за квитками.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

У Львові закінчується щорічний фестиваль Leopolis Jazz Fest, який відвідають близько 300 музикантів із 15-ти країн світу. В останній день, як і в попередні, безкоштовно переглянути виступи можна на сцені на площі Ринок і у дворі Палацу Потоцьких. Натомість вхід до сцени імені Едді Рознера – лише за квитками. Tvoemisto.tv транслюватиме виступи на сцені імені Едді Рознера, які розпочнуться о 19:00. Переглянути відео наживо можна на Facebook-сторінці Твого міста.

Сцена імені Едді Рознера

19:00 Peter Cincotti

Американський вокаліст і піаніст Пітер Чінкотті почав навчатися музиці в дуже ранньому віці. Підлітком, він уже поєднував школу і вечірні виступи в клубах, а у 18 років випустив перший альбом, що посів перше місце у джазовому чарті Billboard і став наймолодшим музикантом, що досяг такого успіху.

21:00 Lisa Stansfield

Британська співачка Ліза Стенсфілд уже понад 30 років об’єднує в своїй творчості соул та поп-музику. Із 80-х років вона продала понад 20 мільйонів платівок.

Сцена на площі Ринок

15:00 Ayşe Tütüncü Quartet

Айше Тютюнджю – піаністка з Туреччини. В її творчості вдало поєднуються джаз, турецькі музичні традиції, західний рок і класична музика.

17:00 Djabe

Djabe – ф’южн-гурт із Угорщини. За 23 роки творчості здобув багато міжнародних нагород. Починаючи з 2002 року, музиканти дали концерти в 42 країнах Європи, Азії та Північної Америки.

Сцена у дворі Палацу Потоцьких

12:00 Dao Park

Український гурт Dao Park заснували джазовий піаніст Родіон Іванов та співачка Уляна Голіней. Гурт виконує авторську музику в стилі неосоул, хіп-хоп, поп-ф’южн.

14:00 Hub Roots

Hub Roots – органне тріо з Італії. Гурт працює без басиста, партію баса виконує органіст Клаудіо Дамато на клавіатурі свого інструмента. 


Читайте також:
30 Червня, 2019 13:58
666 ... людям не завадить бути обережніше у спілкуванні із отими "гостями" ... стільки народу вже конкретно "опарашилось" ... бо дуже вже їм отого "селфі" з парашею забажалося ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!