Leroy Merlin не відновлюватиме магазин в ТРЦ Retroville і може вийти з ринку

837 0
Французька мережа так і не пішла з росії
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З початку повномасштабного вторгнення французька мережа Leroy Merlin закрила чотири із шести своїх супермаркетів в Україні – на Кільцевій дорозі, Броварському проспекті, в ТРЦ Retroville та в Одесі в ТЦ «Рів'єра». Про це пише NV Бізнес.

Французька мережа не змогла конкурувати з Епіцентром, а нині - несе іміджеві ризики через небажання центрального офісу закривати бізнес в Росії

Leroy Merlin відмовилася відновлювати зруйнований через російський обстріл магазин у ТРЦ Retroville, кажуть джерела, замість нього там з'явиться DIY-супермаркет «Олді». Відкриття магазину заплановано на травень, розповіла CEO ТЦ Рената Якубчінієне.

Закриті магазини Leroy Merlin були у приміщеннях інших власників, ті супермаркети, які продовжують роботу, були продані Leroy Merlin і зараз є у їх власності.

Директор мережі будівельних магазинів, який попросив не називати його імені, вважає, що кращі часи Leroy Merlin минули – супермаркети можуть продавати залишки й у перспективі піти з українського ринку.

Нагадаємо, 20 березня росіяни завдали ракетного удару по ТРЦ Retroville в Києві. Було знищено частину будівлі та пошкоджено магазини, загинуло 8 людей. Вже влітку ТРЦ частково відновив роботу.

Станіслав Нестеренко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!