Львів потребує охоронців порядку: вимоги до кандидатів

2194 0
ЛКП «Муніципальна дружина» оголошує конкурс на заміщення вільної посади охоронця громадського порядку. Усіх охочих просять подавати свої пропозиції за адресою: вулиця Кирилівська, 3А.
Фото: dailylviv.com

Фото: dailylviv.com

Вимоги на посаду охоронця громадського порядку: проживання у Львові або прилеглих населених пунктах; вік - для патрульної служби від 21 до 35 років; проходження медичної комісії; наявність сертифікатів нарколога, психіатра; відсутність судимості.

Обов'язки: охорона громадського порядку у Львові у форменому одязі; патрулювання міста; охорона масових заходів; недопущення стихійної вуличної торгівлі; охорона об’єктів.

Умови роботи: 40-годинний робочий тиждень; офіційне працевлаштування; кар’єрне зростання та поступове збільшення заробітної плати.

Заробітна плата: 2800 - 3500 грн.

Контактні телефони: 067-738-42-02; 063-903-90-53 (Руслан Володимирович).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!