Львівелектротранс подаватиме до суду на винуватців простою електротранспорту

1948 0
У вересні комунальне підприємство подало кілька заяв до суду про відшкодування збитків.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

У Львівелектротрансі зазначають, що у підприємстві з липня проводять аналіз показників роботи. Виявилось, що через простій електротранспорту підприємство зазнало збитків на суму 1,6 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Аналіз роботи також засвідчив, що основна причина простою електротранспорту – неправильне паркування авто та ДТП. Тому комунальне підприємство вирішило почати практику подавання заяв до суду на винуватців простоїв.

Читайте також: За жовтень електротранспорт Львова простояв 110 годин

«З вересня ми подали декілька позовів до суду на відшкодування збитків на порушників правил паркування і порушників правил дорожнього руху, через яких трапилася ДТП.

Ми розуміємо, що нам треба більше співпрацювати з патрульною поліцією, яка може допомагати у підтримці порядку. Зокрема, більше звертати уваги на неправильно припарковані авто чи прискорення швидкості оформлення ДТП», – розповів Андрій Білий, радник міського голови Львова.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!