Львівська шахістка стала призеркою етапу Гран-прі у Гібралтарі

1182 0
Марія Музичук стала срібною призеркою шахового Гран-прі серед жінок.
Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

У Гібралтарі фінішував четвертий етап шахового Гран-прі серед жінок. На ньому змагались і титуловані шахістки Львівщини, уродженки Стрийщини Анна та Марія Музичук, повідомляє Федерація шахів України.

Читайте також: Львів'янка Наталія Букса стала найкращою шахісткою України

Спортсменки змагалися за коловою системою з 12 шахістками. Останній тур Марія Музичук завершила нічиєю з Катериною Лагно та посіла друге місце із 7 очками. Анна Музичук набрала 5,5 очок і фінішувала сьомою.

За підсумками Гран-прі Марія та Анна Музичук здобули у рейтинг 130 та 60 очок відповідно, але потрапити у топ-3 не змогли.

До речі, станом на початок червня, Анна та Марія Музичук входять до сотні найсильніших шахісток світу.

Нагадаємо, Анна та Марія Музичук зі Львова увійшли в топ-10 найсильніших шахісток світу. У цьому рейтингу ексчемпіонка світу Марія Музичук посідає шосте місце, а її старша сестра Анна Музичук – сьома.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!