Львівські лучники стали найкращими в Україні

2046 0
23-26 березня 2016 року в манежі Харківського авіаційного інституту відбулися Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука серед сильніших спортсменів України. Лучники зі Львівщини показали найкращий результат.
фото: loda.gov.ua, molbuk.ua, dsmsu.gov.ua

фото: loda.gov.ua, molbuk.ua, dsmsu.gov.ua

Згідно з регламентом, у змаганнях взяли участь найкращі лучники країни за рейтингом Федерації стрільби з лука України, а саме по 24 кращих спортсмени серед чоловіків та жінок, серед яких 7 Заслужених майстрів спорту, 30 майстрів спорту України міжнародного класу, 18 майстрів спорту України зі стрільби з лука.

На цих представницьких змаганнях, які були одним з етапів відбору на участь у Гран-прі Європи в складі збірної команди України, що відбудеться 12-16 квітня 2016 року у місті Софії, Болгарія.

Після тривалих та напружених баталій, переможцями та призерами стали львівські спортсмени.

Серед жінок:

1 місце: ПАЛЕХА Катерина, Львівська область

2 місце: ТРАПЕЗНІКОВА Соломія, Львівська область

3 місце: ЗАХАРЧЕНКО Юлія, Харківська область.

Серед чоловіків:

1 місце: ІВАНИЦЬКИЙ Георгій, Львівська область

2 місце: ІВАШКО Маркіян, Львівська область

3 місце: ШИШКІН Микита, Сумська область

4 місце: МАКАРЕВИЧ Сергій, Львівська область

За матеріалами сайту «Галичина спортивна»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!