Львівські шахістки здобули перемогу на національному чемпіонаті

975 0
Чемпіонат України з шахів триває у Львові. За медалі тут змагаються 110 юнаків та 35 дівчат з усієї України.
фото: лода

фото: лода

Вихованка Давидівської дитячо-юнацької спортивної школи «Тризуб Плюс» Тетяна Скарбарчук стала чемпіонкою України з класичних шахів. 14-річну шахістку тренує Роман Губка. Як повідомляє управління молоді і спорту Львівської ОДА, змагання з класичних шахів тривали у 9 турів.

Віцечемпіонкою стала 11-річна Анастасія Гнатишин, яка тренується у ДЮСШ «Дебют». Її наставником є Володимир Грабінський. Дівчата набрали однакову кількість очок, переможця вдалось визначити за додатковими показниками.

Читайте також: 15-річна спортсменка з Львівщини стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу

Додамо, що чемпіонат України з шахів триває у Львові. За медалі тут змагаються 110 юнаків та 35 дівчат з усієї України. Найкращих вже визначили у класичних шахах. Попереду змагання у швидкій грі та бліцах. За словами віцепрезидента Львівської обласної федерації шахів Назара Фірмана, це – один з  найсильніших турнірів у цій віковій категорії за останні 5 років.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!