Політична реклама

Львівським школярам роздадуть рюкзаки із світловідбивачами

1411 0
У Львові стартує загальноміська кампанія, яка покликана створити безпечні умови для пішоходів на дорогах міста, а також зменшити кількість ДТП за їх участю.

Відтак, вже незабаром відбудуться тренінги у школах з безпеки дорожнього руху, дітям роздадуть світловідображаючі браслети, наклейки на рюкзаки та інші елементи, щоб вберегти їх від небезпеки на дорозі, інформує прес-служба Львівської міськради.

Як розповіла керівник кампанії Оксана Романуха, кампанія є довгостроковою. Основна мета – сформувати культуру безпечної поведінки на дорозі.

Такі дії спрямовані на те, щоб нагадати та переконати пішоходів переходити дорогу в безпечному і спеціально відведеному місці – пішохідному переході. Особливо важливо виділяти себе у темну пору доби та в умовах поганої видимості з допомогою світловідбиваючих елементів. Це ті речі, до яких люди звикли у країнах, де рівень безпеки на дорогах є високим.

У рамках кампанії «Львів – безпечне місто» відбуватиметься ряд заходів: тренінги у школах з безпеки дорожнього руху, підвищення рівня безпеки на пішохідних переходах, а діти міста за підтримки партнерів кампанії будуть забезпечені світловідображаючими браслетами, наклейками на рюкзаки та іншими елементами для того, щоб вберегтись  від небезпеки на дорозі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!