Автобус №9 повернеться на вулицю Максимовича. Схема

2870 0
Раніше кінцеву зупинку на вул. Максимовича було скасовано.
фото: ГО "За Якісний Транспорт"

фото: ГО "За Якісний Транспорт"

Вчора, 2 березня, на позачерговому засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху було ухвалено рішення про повернення на маршруті автобуса №9 кінцевої зупинки на вул. Максимовича. Про це йдеться в повідомленні ГО «Зручне місто» на сторінці у Facebook.

«Простір перед лікарнею впорядкують, а смугу для автобусів відгородять. До речі, на автовокзал автобус маршруту №9 також буде заїжджати. Майже рік від наших перших звернень, дзвінків, скарг і рішення таки було прийняте. Тепер чекатимемо на його реалізацію», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Чому вздовж маршруту трамваю №6 бракує павільйонів на зупинках

Зазначимо, раніше активісти ГО «Зручне місто» вимагали у міської влади повернути автобусу №9 кінцеву зупинку на вул. Максимовича. Таку необхідність вони пояснювали тим, що Онкологічний лікувально-діагностичний центр на вул. Ярослава Гашека, 2а через скасування зупинки лишився без транспортного сполучення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!