Львівський співак Dzidzio скасував усі концерти та виступи через побиття

15529 4
Михайло Хома перебуває в лікарні і переживає, що може втратити слух.
фото: liza.ua

фото: liza.ua

28 грудня у Києві, перед ефіром на станції Хіт ФМ невідомі побили львівського співака Dzidzio (Михайла Хому). Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила представниця співака Лілія Слюсар.

Інцидент трапився близько 11:16, відтак, Михайла Хому госпіталізували до лікарні з розривом барабанної перетинки.

Наступного дня співак і сам прокоментував те, що сталось. Він розповів, що напад скоїли 8 чоловіків неслов'янської зовнішності. Керував цим, пише співак, чоловік, який нещодавно викупив частину акцій компанії в учасника гурту Олега Турка. Михайло Хома має сумніви в угоді, адже не бачив жодних документів.

«Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людей неслов’янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим, який, на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні зранку я почуваюся гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі Новорічні свята», – каже Dzidzio.

Співак додав, що для нього передусім є важливий слух, що він може втратити, тому він змушений щонайменше на місяць скасувати усі концерти, зокрема і виступи на новорічних корпоративах.

Фото: Михайло Хома/Facebook

ТЕГИ: Dzidzio, побиття

Читайте також:
31 Грудня, 2018 22:37
Вєт Все тому що через жлобство одні проблеми! Або ти відповідаєш за свої зобов'язання, або лежиш в о!)
31 Грудня, 2018 21:57
Андрій Перестань пускати соплі і візьмись за діло. Страшне дістав два рази по писку. Поїдь на фронт, заїдь в військовий шпиталь там побачиш біду.
31 Грудня, 2018 09:51
Іван Напевне тому гривня падає бо кудлатого діда побили
30 Грудня, 2018 13:53
666 ... скасував виступи ... може зрозумів (нарешті) , що він таки НЕ співак , а конкрене "дзідьзьо" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!