Львів'ян просять допомогти розшукати рідних чоловіка, який втратив пам'ять. Доповнено

8735 0
Він перебуває в лікарні вже 8 місяців і втратив мову після інсульту.
Фото: Zaxid.net

Фото: Zaxid.net

У Львівській лікарні швидкої допомоги від серпня 2018 року перебуває чоловік без пам’яті та без мовлення. Лікарі просять допомоги у розшуку його родичів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів завідувач 1-го терапевтичного відділення лікарні Михайло Чикеречко.

За його словами, медики самостійно встановили, звідки може походити чоловік – орієнтовно з Вінниччини. Проте стверджувати цього вони не можуть, оскільки чоловік не говорить і частково втратив пам’ять, а документів він не має.

Михайло Чикеречко каже, що поліція приїжджала двічі, проте безрезультатно. Так само медики звертались до різних фондів з проханням допомогти розшукати рідних чоловіка, а також до Центру нічного перебування на Кирилівській, але справа зрушилась тільки зараз.

Речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська у коментарі Tvoemisto.tv повідомила, що поліція дізналась про чоловіка нещодавно і зараз проводить перевірку та намагається встановити його особу.

Усіх, хто володією будь-якою інформацією про чоловіка та його рідних, просять звертатись в лікарню за номером (032) 258 71 31 або (068) 370 25 75.

Доповнено.

Як повідомляє Zaxid.net, станом на 18 квітня рідні чоловіка знайшлися. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!