Львів’ян просять підтримати проведення свята спорту та сім'ї

2363 0
У неділю, 5 червня, у Львові планують проведення спортивного сімейного свята «Малі Олімпійські ігри». Ініціатором заходу є Олег Корчовський, вчитель фізичного виховання в школі Святої Софії. Наразі, щоб проведення свята стало можливим, триває збір коштів.
фото: sportoblog.org

фото: sportoblog.org

Як зазначають організатори, захід має на меті створити сучасні умови для фізичного розвитку 250 дітей Школи святої Софії міста Львова шляхом проведення спортивного свята. А також залучити учасників до спортивного клубу «Тато +Я», де мали б змогу займатись спортом діти разом з батьками.

Як розповідає Олег Корчовський, вчитель фізичного виховання в школі Святої Софії, організатори  очікують, що у «Малих Олімпійських іграх» цьогоріч візьмуть участь від 200 до 600 осіб. Вони матимуть змогу попрацювати у команді, познайомитись з іншими активними батьками і дітьми, відчути смак перемоги у спортивних змаганнях, пережити яскраві моменти разом, і просто з користю провести цей день.

«Ці ігри ми намагаємося зробити традицією, яка об’єднує учнів і їх батьків, для яких здоров’я – це мета та спосіб життя. Усім відомо, що немає нічого ціннішого для людини ніж здоров’я, оскільки його не можна купити та воно здобувається важкою і систематичною фізичною працею, раціональним харчуванням, відвідуванням уроків фізичного виховання, спортивних секцій, відмовою від шкідливих звичок, постійною турботою про власний організм», – зазначають організатори.

Минулого року в іграх намагались об’єднати різні культури народів, використати досвід спортивних свят різних країн і, навіть, включили в програму український казковий персонаж.  Цього ж року організатори хочуть зробити акцент на сімейних змаганнях.

«Малі Олімпійські ігри» панують провести 5 червня за адресою: вулиця Авраама Лінкольна 12 (територія церкви св. Луїджі Оріоне).

Щоб підтримати проект проведення сімейних змагань перейдіть за посиланням.

Контактна особа:  Юсипович Олена, тел. 0677109534, e-mail: [email protected]

Автор проекту: вчитель фізкультури Олег Корчовський, тел. 0673104892.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!