Політична реклама

Львів'ян штрафують за самовільне під'єднання до водогону

2154 0
Львівські комунальники за вісім місяців (з липня 2013 року до лютого 2014 року) виявили 123 об’єкти, власники яких самовільно підключилися до водопровідних мереж або здійснювали незаконне втручання в роботу водомереж.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Від того, що деякі споживачі самостійно підключаються до каналізаційних та водопровідних мереж, ми несемо великі збитки. Адже вода використовується безоплатно. Наприклад, на вулиці Скнилівська, 70а побудовано три елітних котеджі, власники яких самовільно під’єдналися до наших мереж, користуються водою і жодної копійки не сплачують. На попередження щодо узаконення відносин з водоканалом власники котеджів не реагують. Відтак, ми уже втретє від’єднали їх від водопостачання та у судовому порядку виставили штрафних санкцій на 78 тисяч гривень», – зазначають у «Львівводоканалі».

Окрім цього, на водоканалі кажуть, що усі виявлені незаконні врізки від’єднують від водопостачання і відновлюють надання послуг лише після того, як будуть належно оформлені усі документи та оплачені штрафні санкції за весь період незаконного користування централізованим водопостачанням.

У «Львівводоканалі» додають, що дешевше провести всі роботи законним шляхом, аніж потім сплачувати додаткові нарахування для відновлення постачання послуг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!