Проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора. У Львові оштрафували водія маршрутки

2570 0
Відео порушення з’явилося у соціальній мережі.
Умовне фото

Умовне фото

У неділю, 24 вересня, на вулиці Івана Франка водій маршрутки разом із пасажирами проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора. Відео порушення з’явилося у соціальній мережі. Про це повідомила Патрульна поліції Львівської області. 

«І знову «героєм» відео очевидця став водій громадського транспорту. На вулиці Івана Франка, сьогодні зранку, він разом із пасажирами, проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора», – йдеться в повідомленні.

Патрульні знайшли та оштрафували 45-річного порушника.

Зазначимо, штраф за проїзд на червоне світло світлофора, згідно зі статтею 122 КУпАП, становить 510 грн.

Нагадаємо, що нещодавно у Львові патрульні оштрафували двох водіїв маршруток. До цього користувачі у соцмережах поширили відео про порушення ПДР цих водіїв. Крім того, у Городоцькій громаді на Львівщині водій шкільного автобуса керував транспортом у стані алкогольного спʼяніння. 

Антоніна Костик

Фото: Патрульна поліція Львівської області

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!