Львів’ян залучать до ремонту двориків у центрі міста

2393 0
У Львові відремонтують три дворики в межах проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» за участю управління охорони історичного середовища міста та Німецького товариства міжнародної співпраці GIZ. До робіт активно долучатимуть мешканців.
Фото tvoemisto.tv

Фото tvoemisto.tv

Про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Як розповіла начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко, спочатку був оголошений конкурс, під час якого зголосилися люди, які готові долучатись до відновлення двориків фінансово.

«Особливістю також є те, що мешканці не хотіли, щоб там були місця для паркування. Тобто, акцент ставиться на максимальному озелененні. З 10 двориків обрано три. Ці дворики знаходяться на вул. Коперника, вул.Наливайка та вул. Дрогобича. Роботи зараз знаходяться на стадії проекту і обговорення з мешканцями», – розповіла Лілія Онищенко.

Відтак, ремонт двориків почнеться після узгодження проекту, орієнтовно у вересні.

Фото: tvoemisto.tv. Дворик на вул. Наливайка, 17


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!