Львів’ян запрошують на благодійний концерт гурту PopryVse

2908 0
Мета концерту – дати можливість дітям-сиротам взяти участь в Європейській зустрічі молоді TAIZE.
фото: фейсбук групи

фото: фейсбук групи

Львів’ян запрошують на благодійний концерт гурту PopryVse з нагоди п’ятиріччя їхньої творчості. Про це повідомляють організатори події на сторінці у Фейсбуку.

Мета концерту – дати можливість дітям-сиротам взяти участь в Європейській зустрічі молоді TAIZE, яке відбудеться у Вроцлаві. Купуючи квиток вартістю 200 грн, можна допомогти дітям стати частиною європейської спільноти, яка єднається в молитві за мир у цілому світі.

Гостями заходу також будуть: гурт «KANA» та скрипаль-віртуоз Олександ Божик. Концерт відбудеться 26 листопада у нічному клубі Malevich. Початок о 19:00.

Для довідки

PopryVse – це музичний гурт християнського напрямку, який заснували в 2014 році. Музична група працює в стилях: pop, indie, з поєднанням рокового звучання, комбінуючи класичні форми з імпровізаціями.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!