Львів’ян запрошують на ходу у Свято Героїв

1880 0
У неділю на Львівщині відбудуться святкова хода із нагоди відзначення Свята Героїв.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

У неділю, 27 травня, у Львові відбудеться святкова хода на честь відзначення Свята Героїв. Після покладання квітів до пам’ятника головному командирові УПА генерал-хорунжому Романові Шухевичу у Білогорщі та естафети студентів Львівського державного університету фізичної культури відбудеться покладання квітів до могил героїв на Личаківському кладовищі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

Читайте також: Бандера досі «воює». Руслан Забілий про культ Перемоги та маніпулювання минулим

Урочиста хода стартуватиме від площі біля пам'ятника Степанові Бандері, де відбудеться формування святкової колони. Вона пройде центральними вулицями міста до площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку, де всі учасники спільно з музичними оркестрами області виконають Національний Гімн України та сформують тризуб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!