Продюсер найбільшої кінокомпанії в Україні кличе львів'ян на майстер-клас

2532 0
У четвер, 19 листопада, у Львові відбудеться майстер-клас генерального продюсера найбільшої кінокомпанії в Україні «FILM.UA» Віктора Мірського. Львів’ян запрошують довідатись більше про «Роботу продюсера: від фінансування та пошуку партнерів до прем’єри».
фото: facebook.com/events

фото: facebook.com/events

Що: Майстер-клас Генерального продюсера FILM.UA Віктора Мірського «Робота продюсера: від фінансування та пошуку партнерів до прем’єри».

Де: пр. Свободи, 27, Галерея «Опера Пасаж», 4-й поверх, Leopolis Hall.

Коли: 19 листопада о 18:30, початок реєстрації о 18:00

Майстер-клас відбудеться в рамках освітньої ініціативи FILM.UA (спільний проект с консалтинговою компанією Media Resources Management) - FILM.UA Факультет у партнерстві з МКК фільм сервіс. FILM.UA Факультет – це програма навчальних курсів та майстер-класів, спрямованих на людей, що вже працюють в галузі телебачення та медіа, або тільки планують розпочати професійний шлях в цій сфері.

Майстер-клас у Львові є першим у лінійці заходів, запланованих поза межами Києва, у великих містах України. Майстер-клас у Львові не тільки розповість про функціонування галузі кіно і телебачення в нашій країні, але й дасть відповіді на питання, як кіновиробництво здатне розвивати економіку міста и регіону.

Майстер-клас буде проходити у форматі сесії питань та відповідей. Основні теми для обговорення:  

- Виробництво телевізійного та кіноконтенту в реаліях сучасної України.

- Економіка виробництва та вподобання глядача: як поєднати непоєднуване.

- Як знайти кошти на проект.

- Як розмовляти з телеканалами.

- Український контент за межами країни: чи потрібні ми  на Заході?

- Копродукція із закордонними партнерами.

Зокрема, під час майстер-класу Віктор Мірський розповість про створення таких продуктів як:

 «Нюхач» – найтитулованіший український серіал, права на адаптацію якого вперше в історії українського телебачення придбали найбільші телеканали Франції та Японії;

«Будинок з ліліями» - найрейтинговіший серіал 2014 року не тільки в Україні, а й у сусідніх країнах;

 «Метелики» – міні-серіал, що здобув номінацію на найпрестижнішу міжнародну нагороду за візуальні спецефекти VES AWARDS, поступившись головним призом в Голівуді лише «Грі Престолів»;

«Гречанка» – 60-серійний «мильний» проект, який, попри всі закони програмування, виходив цього року у прайм-тайм одного з найбільших телеканалів України і, здобувши надзвичайно високі рейтинги, і по сьогодні залишається найпопулярнішим продуктом 2015 року;

«Незламна» – повнометражний кінофільм, що зібрав в кінотеатрах на території СНД більше 2 млн глядачів, а його касові збори сягнули близько 10$ млн.

Коротка інформація про експерта: Віктор Мірський є співвласником та генеральним продюсером FILM.UA. За останні 10 років Віктор Мірський та FILM.UA виготовили більше 3 000 годин телевізійного контенту, що наразі проданий на більш ніж на 100 територій включно з США, Великобританією, Францією, Росією, Китаєм, Японією, Німеччиною та ін.  Віктор широко відомий як провідний український телепродюсер та є володарем чисельних україньских та міжнародних нагород. Він входить до складу Української Телевізійної Академії (УТА), а також є членом Експертної Ради УТА, яка складається лише з 15 осіб, що обрані як найбільш впливові особистості на українському телевізійному ринку. Фільмографія Віктора Мірського налічує більше 50 фільмів та серіалів, багато з яких не тільки стали лідерами телевізійних ефірів, а й отримали визнання міжнародних експертів.

Вартість участі у майстер-класі 40 грн. Попередня реєстрація є обов’язковою. Деталі: [email protected], (конт. тел. +380637620700 Ірина Клименко) або сторінка у Facebook.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!