Львів’ян запрошують на виставку, присвячену львівському шоколаду

1914 0
У п’ятницю, 1 травня, об 11:00 у Львівській Майстерні Шоколаду (вул. Січових Стрільців, 5) відбудеться відкриття виставки «АРТ і ШОКОЛАД» грузинського художника Автанділа Гургенідзе. Оглянути експозицію у майстерні можна буде з 1 по 22 травня.

«Автанділ Гургенідзе – відомий грузинський художник, якого часто надихають незвичайні речі. Окрім внутрішніх та зовнішніх стін, паперу, полотна та інших звичайних поверхонь він любить малювати й на доволі незвичних об'єктах. Його яскраві роботи можна побачити на висоті 3750 м — високо в горах (проект МЕТЕО), на фасадах багатьох будівель, гірськолижних станцій, на вуличках та площах грузинських містечок. Дипломна робота автора прикрашає станцію метро «Надзаладеві» в Тбілісі», - зазначили організатори.
 
Як інформує прес-служба міськради, художник створив понад 50 казкових малюнків, наповнивши кожен з них своїми мріями. І вже у травні цього року ця незвичайна експозиція прилетить з Тбілісі до Львова, щоб порадувати львів’ян та гостей міста грузинським колоритом і познайомити Львів з  художником, якого надихнув львівський шоколад.
 
На виставці глядачі побачать не просто картини, а зможуть в них впізнати маленькі пакетики, коробочки, етикетки, цінники та інші дрібнички, в яких чи з якими зберігають та продають шоколадні цукерки в закладах Львівської майстерні шоколаду. Це буде своєрідна виставка-ребус, адже кожний твір грузинського художника – це як загадка, в якій міститься і задум митця і чимало звичайних пакувальних елементів, на які ми часто просто не звертаємо уваги.
Під час відкриття виставки відбудеться прес-конференція та майстер-клас зі створення шоколадної картини.
 

Фото: www.ostro.org, www.fest.lviv.ua, grigoryev.net. 

 
Опублікувала Наталія Середюк

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!