Львів’ян запрошують обговорити сталий розвиток міста

1816 0
У п’ятницю, 21 серпня, у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться панельна дискусія «Як львівяни можуть зробити місто талим?». Подія розпочнеться о 17:00. Усіх зацікавлених у покращенні улюбленого міста запрошують долучатись.
фото: globallogic.com.ua, vygrai.com.ua, osvita.ua, mapia.ua

фото: globallogic.com.ua, vygrai.com.ua, osvita.ua, mapia.ua

Львівська бізнес-школа підтримала глобальну кампанію Shape Sustainability, ініційованої спільнотою Global Shapers Community та ООН з ціллю популяризувати та поширити ідей сталого розвитку в містах по цілому світі. Ця глобальна ініціатива, насамперед, покликана підтримати цілі розвитку тисячоліття ООН після 2015 року. В кінці року в Парижі відбудеться світова конференція ООН присвячена змінам клімату, саме тому 2015 рік стане вирішальним для сталого розвитку і цього року десятки міст з усіх куточків світу вже організували місцеві події, щоб знайти локальні відповіді на термінові глобальні питання пов’язані зі сталим розвитком.

 Кожна така подія була організована шейперами спільноти Global Shapers, яка є ініціативою Світового Економічного Форуму. Львівський осередок цієї організації запрошує усіх небайдужих взяти участь у львівській місцевій події, яка відбудеться 21 серпня. Подія відбудеться у формі панельної дискусії на тему «Як львів'яни можуть зробити місто сталим?» Під час дискусії ми спробуємо знайти відповіді на запитання, що означає сталий розвиток для Львова і які основні кроки може зробити місто та його мешканці на шляху до сталого розвитку? Яким чином ми можемо інтегрувати ці принципи в наше щоденне життя?

Участь в панельній дискусії візьмуть наступні експерти:

-Олександра Сладкова, керівник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури

-Анна Сударікова, координатор проектів, УМКА

-Ірина Миронова, менеджер зі сталого розвитку, Концерн Галнафтогаз

-Ілля Кенінгштейн, радник мера Львова з питань інновацій та інвестицій

Місце: Парк Культури

Час: 21 серпня, п’ятниця, 17:00

Участь безкоштовна, за попередньої реєстрації. За додатковою інформацією звертайтесь до Остапа Луцишина ([email protected]).

Опублікувла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!