Львів’янам покажуть мистецтво в умовах тюремної камери

2173 0
У четвер, 30 квітня, о 17:00 годині в Національному музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» відбудеться відкриття ІІ мистецького проекту «Камера». Цього року в рамках проекту свої роботи представлять 17 талановитих молодих художників не лише зі Західної України, а й з Києва.
фото: radio24.ua

фото: radio24.ua

Впродовж двох місяців, із 30 квітня до 30 червня 2015 року, львів`яни та гості міста матимуть змогу оглянути інсталяції, відео-арт, а також стати частинкою захопливих перформансів.

«Перед учасниками виставки було поставлено нелегке завдання, адже метою цьогорічного проекту є мистецтво в контексті історично обмеженого простору тюремної камери. Кожен митець через індивідуальну творчу манеру старався передати важкий історичний шлях України, боротьбу та волю до життя, а також надії на щасливе майбутнє», - зазначили організатори.

Нагадаємо, тематикою минулорічної виставки було вшанування Небесної Сотні. За три дні відкриття захід відвідали близько 1500 людей.

Деталі за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!