Політична реклама

Львів'янам радять остерігатися ГРЗ та тепліше одягатись

1326 0
Кількість зареєстрованих із гострим респіраторним захворюванням за останній тиждень є вищою, ніж в аналогічний період минулого року. Відтак, мешканців міста закликають бути обережними.

Не зважаючи на потепління і сонячну погоду, у Львові, спостерігається дещо підвищена, як для цього періоду, захворюваність на ГРЗ. Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, - інформує прес-служба.

Минулого тижня офіційно зареєстровано 4386 осіб. Це на тисячу осіб більше, ніж за аналогічний період минулого року. Це говорить про те, що люди неправильно трактують погодні умови та не розраховують свої сили.

Все ж таки пізня весна, довготривала зима, авітаміноз, люди одразу почали носити легкий одяг, діти гуляють на вулиці так, ніби сонце гріє, а насправді +13, +15, вітерець. Інфекція дуже добре в таких умовах зберігається.

Відтак, львів’ян закликають більш-менш тепло одягатися. 

ТЕГИ: погода, ГРЗ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!