Львів’янам розкажуть про світові технологічні новинки

1860 0
У четвер, 19 лютого, у Львівській бізнес-школі УКУ відбудеться майстер-клас Анни Дегтеревої, засновниці та CEO американсько-українського бізнес-акселератора HappyFarm. Вона розповість про серце технологічних інновацій і як львів'янам отримати до нього ключ.

Тема майстер-класу  Анни Дегтеревої, який пройде у рамках зустрічей у Лабараторії ідей, – «Кремнієва долина: хто  на нас чекає та кому ми там потрібні?». Кремнієва долина – серце світових технологічних інновацій, справжня Мекка для стартапів з усього світу. Але що там чекає на підприємця з України? Анна розповість про те,

- як влаштована Кремнієва долина та за якими принципи там працює бізнес,

- як знаходити корисні контакти, куди бігти, що шукати і на що розраховувати у долині,

- як «продавати» себе та просувати свій стартап на американському ринку.

Зареєструвати на майстер-клас ви можете, заповнивши онлайн форму.

Початок: о 18:00.

Місце проведення: LvBS, Львів, вул. Козельницька 2а. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Анна Дегтерева – CEO і засновник Happy Farm, у портфоліо якого 42 стартапи з України, Іспанії, Італії, Китаю, Росії, Азербайджану й Білорусії. 1/3 з них вже отримали перші інвестиції. Мережа HappyFarm складає більш ніж 100 членів Борду та менторів – успішних підприємців та інвесторів із США та Европи, які представляють найуспішніші компанії та венчурні фонди з Європи та США. (www.happyfarm.co). На рахунку Анни та Happy Farm – 7 успішно проведених бізнес-турів до Кремнієвої долини для стартапів та інвесторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!