Політична реклама

Львів'янам розкажуть, як уникнути проблем у день виборів

1301 0
Сьогодні, 22 травня, о 17:00 в прямому ефірі tvoemisto.tv буде виконавчий директор Комітету виборців України на Львівщині Оксана Дащаківська.

Ми поговоримо про те, як проходить передвиборча кампанія на Львівщині,  чи працюють усі виборчі дільниці, чи будуть черги на ДВК у день голосування і про те, що робити, якщо ви не отримали запрошення та не знайшли себе у списку виборців?

Довідка:

Оксана Дащаківська ­– народилася у місті Радехові Львівської області. 2007 року здобула науковий ступінь кандидата політичних наук (дисертація «Політична еліта України: проблема легітимації», Львівський національний університет імені Івана Франка). З 2000 року працює у Львівській обласній громадській організації «Комітет виборців України», співкоординатор руху ЧЕСНО.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!