Львів’яни вийшли на Марш миру. Фоторепортаж

2237 0
У неділю, 18 січня, кілька тисяч львів’ян пройшли мирною ходою від площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку до меморіалу жертвам комуністичних репресій. Таким чином містяни підтримали Всеукраїнський Марш миру, аби вшанувати жертв терористичного акту під Волновахою та закликати світову громадськість гідно відреагувати на події, що відбуваються на Сході України.
фото: Орест Дрималовський

фото: Орест Дрималовський

Містяни в руках тримали лампадки та плакати із написами «Я – Волноваха» та ««STOP RUSSIAN TERRORISM».
 

За словами організаторів, сьогодні львів’яни намагалися привернути увагу міжнародної спільноти до подій в Україні, де йде війна із кремлівським терроризмом, а кількисть жертв обчислюється тисячами.
 

Закінчилася хода панахидою біля пам’ятника жертвам комуністичних злочинів. Богослужіння очолив отець Степан Сус, настоятель Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла.

 

Нагадаємо, внаслідок обстрілу російськими терористами автобусу із мирними жителями загинуло 13 жителів Донецької області. Трагедія сталася 13 січня неподалік міста Воновахи.
 

Фото: Орест Дрималовський

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!