Сьогодні у Львові - День жалоби

2215 0
У Львові оголошено жалобу за загиблими від рук терористів. Адже й досі, за проголошеного перемир'я, на сході України окупанти продовжують вбивати і мирних жителів, і українських солдат.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Прес-служба міськради повідомляє, що на будинках сьогодні будуть вивішені синьо-жовті прапори із траурними стрічками. На адміністративних будівлях державний прапор приспущений. У цей день усім рекомендують утриматися від святкувань та гучних заходів. Львівські радіохвилі також підлаштовують до Дня жалоби свої плей-листи.

Нагадаємо, що у вівторок, 13 січня, у Волновасі сепаратисти розбили автобус із мирними жителями: 12 мертвих і 16 поранених. Вчора Львів'яни вшанували жертв мовчазною акцією біля пам'ятника Шевченку.

Дивіться  також: У Львові вшанували вбитих під Волновахою. Фоторепортаж


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!