Політична реклама

У молодіжці збірної України з водного поло - дев'ять львівян

1482 0
Восьмеро львівських ватерполістів у складі молодіжної збірної України готуються виборювати путівку до фінальної частини чемпіонату Європи. До збірної найближчим часом має приєднатися ще один львів’янин.

Наразі збірна України перебуває на навчально-тренувальному зборі у Дніпродзержинську, звідки і візьме курс на Мальту (місто Ґзіра), де і пройдуть матчі відбору до фінальної частини чемпіонату Європи, що відбудеться у серпні в Грузії.

Львів'яни у складі -- Дмитро Алєксєєв, Дмитро Федоришин, Олександр Цвіркун, Гліб Шульженко, Микита Бердніков, Олександр Горбунов, Сава Попик та Богдан Дзядик. 

Як повідомляє видання Водне поло в Україні, до збірної має приєднатися ще один львів’янин Роман Грищук, який наразі у Львові здає сесію в університеті МВС.

Окрім львів'ян у складі збірної команди є четверо харків'ян та троє одеситів.

На Мальті львів'яни проведуть як мінімум три матчі. Першим суперником України 7 травня стане Словаччина, а 8-го -- Ізраїль та Румунія.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!