Які дороги відремонтують у Личаківському районі Львова. Перелік, візуалізація

4522 0
У Департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради у відповідь на інформаційний запит Tvoemisto.tv повідомили, які ремонтні роботи планують виконувати у Личаківському районі Львова.

У міському бюджеті розвитку на 2017-й рік передбачено 16,4 млн гривень на закінчення реконструкції вулиці Мечникова (відрізок від вул. Пекарської до вул. Личаківської).

Читайте також: Відкриття вул. Мечникова у Львові знову відклали: що вже встигли зробити. Відео

Роботи на цій вулиці розпочали наприкінці 2015-го року. Як повідомили в департаменті, загальна вартість робіт, відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації, становить 86,1 млн. гривень.         

У Личаківському районі у першому півріччі 2017-го року також планують завершити реконструкцію вулиці Богданівської (відрізок від вул. Глинянський Тракт до вул. Золочівської). У бюджеті розвитку міста на ці роботи передбачено понад 3 млн гривень. Підрядна організація — ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

У Департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради уточнили, на вул. Богданівській потрібно ще завершити реконструкцію інженерних мереж та дорожнього покриття вулиці.

Окрім того, в міському бюджеті розвитку заклали 4,5 млн гривень на реконструкцію вулиці Личаківської (від вул. Мечникова до вул. Пасічної з кільцем розвороту трамвая). Замовник – ЛКП «Львівавтодор».  На цьому відрізку вулиці планують провести реконструкцію трамвайної колії, інженерних мереж, дорожнього покриття.

Читайте також: Шевченківський район отримає нові дороги, наземний перехід та велодоріжки. Візуалізація

Підготувала Оксана Щобак,
візуалізація: Анастасія Михалець

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!