Магістерська програма УКУ з прав людини оголосила конкурс на стипендії. Як отримати

2085 0
Отримати стипендію, яка покриє повну або річну вартість навчання на Магістерській програмі з прав людини Українського Католицького Університету цьогоріч мають змогу шість студентів-правників. Для цього охочим потрібно зареєструватися, до 20 квітня написати есе та пройти усну співбесіду.
фото: cs.ucu.edu.ua

фото: cs.ucu.edu.ua

Студентів, котрі безкоштовно навчатимуться на магістратурі з прав людини, обиратиме конкурсна комісія. «Аби прозоро розподілити наявні стипендії, ми сформували конкурсну комісію з викладачів  кафедри теорії права та прав людини УКУ, представників адміністрації УКУ, представників стипендодавців та практикуючих правників. Також ми не виключаємо появи нових стипендій», – розповідає Світлана Хилюк, керівник Магістерської програми УКУ з прав людини.

Читайте також: В УКУ стартує нова бакалаврська програма за Оксфордською моделлю

Наразі передбачено три повних (покривають три семестри навчання) та три річних стипендії (покривають два семестри навчання). Учасниками конкурсу можуть бути особи, які вже отримали освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр», «спеціаліст» або «магістр» за спеціальністю 081 «Правознавство» або 081 «Міжнародне право», або ж ті, хто завершує навчання на бакалавраті у червні 2017 року.

Як отримати стипендію на навчання на Магістерській програмі УКУ з прав людини:

1. Зареєструйтеся за посиланням https://goo.gl/forms/9cSQSCqhbprJBekk1  

2. До 20 квітня 2017 року надішліть есе на тему «Вимога щодо звітування антикорупційних активістів та верховенство права: порушення чи об’єктивна потреба?» (до трьох сторінок, англійською мовою, Times New Roman 14, інтервал 1,5) на електронну скриньку [email protected]

3. Пройдіть* особисту співбесіду з конкурсною комісією (усна співбесіда та виконання практичного завдання) у Львові, 22 квітня (Академічний корпус УКУ, вул. Козельницька, 2а) або у Києві, 29 квітня (Київський центр УКУ, вул. Мазепи, 10а, метро «Арсенальна).

*Учасники, які не подали есе, не допускаються до етапу співбесіди

З правилами стипендійного конкурсу можна ознайомитися за посиланням. За новинами стежте на Facebook-сторінці Магістерської програми з прав людини УКУ.

Довідка. Магістерська програма з прав людини УКУ – інноваційна освітня програма, орієнтована на розвиток кожного студента. Протягом 1,5 року навчання майбутні фахівці не лише здобувають необхідну правову освіту, а й працюють над розвитком soft skills та можуть брати участь у проектах програми.  

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!