У Львові почали набір на першу стипендію Шептицького. Як взяти участь

1397 0
Дедлайн подачі заявок – 23 червня 2021 року.
Фото: УКУ

Фото: УКУ

У Львові розпочили набір заявок на першу стипендію Шептицького. Таку можливість впроваджує Центр Шептицького Українського католицького університету за підтримки Українського культурного фонду.

«За прикладом Митрополита ми продовжуємо традиції підтримки талановитих українців через стипендії»,повідомляють на їхній сторінці у Фейсбуку.

Для цього організовують чотири резиденції для чотирьох молодих митців та надають стипендії на створення культурних продуктів у таких галузях, як живопис, література, музична композиція та переклад.

Читайте також: УКУ відкрив новий колегіум. Фото 

Програма участі передбачає проживання (липень – вересень) у щойно збудованому Колегіумі, харчування в трапезній УКУ, а також сприяння в презентації написаних творів наприкінці стипендіального періоду. Дедлайн подачі заявок – 23 червня 2021 року.

Для зголошення на участь необхідно заповнити формуляр за посиланням:

 

Нагадаємо, що напередодні на території Українського католицького університету відбувся благодійний фольк-баль «Перелаз». Цього року задекларували 67 стипендій для студентів та 3 для викладачів. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!